Inbreng

Tijdens onze openingstijden is er op afspraak gelegenheid tot het inbrengen van kunst, antiek en inboedelgoederen. Een enkel stuk, een complete verzameling maar ook een gehele inboedel. Derksen biedt u de mogelijkheid een woning of kamer "bezemschoon" op te leveren.

Voor het ontruimen van een inboedel kan er vooraf een offerte worden gegeven. Alle werkzaamheden worden zeer overzichtelijk door Derksen geregeld. Derksen staat garant voor een vlotte en accurate afhandeling. De opbrengsten van inbreng worden door ons in een Stichting Derdengelden gedeponeerd om uitbetaling naar inbrengers te garanderen. Voor het inbrengen gelden de door de Federatie TMV opgestelde algemene voorwaarden. Deze zijn op onze site te downloaden.


Ons team
Albert Keddeman (1965)
Albert Keddeman (1965)

Sinds 1982 ben ik werkzaam bij Derksen Veilingbedrijf. Als gecertificeerd Register Taxateur en Veilingmeester houd ik mij bezig met het beoordelen en veilen van roerende zaken zoals kunst en antiek. Mijn streven is om samen met ons team en met u als publiek nog meer bijzondere veilingen te kunnen organiseren waarbij wij ons uiterste best doen om mooie resultaten te behalen.

+31(0)264421498
akeddeman@derksen-veilingbedrijf.nl

0

Liesbeth Keddeman Weenk (1967)
Liesbeth Keddeman Weenk (1967)

In 2009 heb ik de omslag naar Derksen Veilingbedrijf gemaakt. Ik houd mij voornamelijk bezig met de administratie en het goud en zilver, ook wel de schatkamer genoemd. Ook een van mijn hobby’s, bloemschikken, kan ik naar hartenlust op mijn werk uitvoeren tijdens de kijkdagen. Mijn ervaring binnen ons veilingbedrijf is dat alle goederen die in vertrouwen bij ons worden achtergelaten, zorgvuldig en met toewijding worden behandeld alsof het onze eigen spullen zijn. Met als einddoel een zo goed mogelijke veilingopbrengst. Ik vind het fijn om onderdeel van dit team te zijn.

+31(0)264421498
lkeddeman@derksen-veilingbedrijf.nl

1

Harm Zonnenberg (1963)
Harm Zonnenberg (1963)

In 1988 ben ik bij Derksen Veilingbedrijf komen werken. De gemoedelijke sfeer, het werken met prettige collega’s en klanten helpen geeft mij energie. Klantvriendelijkheid, goede service verlenen en advies geven staan bij mij hoog in het vaandel. Goederen waaronder veel kleingoed die het veilingbedrijf binnenkomen taxeer ik op geschiktheid. Na goedkeuring zorg ik ervoor dat de goederen in het veilingsysteem worden opgenomen en worden voorzien van een QR-code. Daarna worden er foto’s van gemaakt en gaan ze tijdelijk in de opslag, totdat ze hun uiteindelijke plek krijgen in de veilingzalen, waar ze tijdens de kijkdagen tentoongesteld staan.

+31(0)264421498
info@derksen-veilingbedrijf.nl

0

Bob Slotboom (1988)
Bob Slotboom (1988)

Sedert 2010 ben ik werkzaam bij het veilingbedrijf. Wat begon als inhuur als zijnde ZZP-er, is gegroeid naar een breed scala aan werkzaamheden in vaste dienst. Of het nou het transport zelve is, een ontruiming, het onderzoek naar een object, de foto’s maken en bewerken of de hamer neer laten dalen tijdens de veiling. Deze elke keer opnieuw startende cyclus blijft het werk leuk en uitdagend houden.

+31(0)264421498
bslotboom@derksen-veilingbedrijf.nl

1

Peter Weenk (1989)
Peter Weenk (1989)

Na een aantal jaren als medewerker tijdens de kijkdagen en veilingen, mag ik sinds 2015 fulltime deel uit maken van het Derksen Veilingbedrijf team. Met plezier maak en bewerk ik de foto’s van de goederen tijdens de voorbereiding op de veilingen. Tijdens de veilingen zit ik o.a. naast de veilingmeester voor het vastleggen van alles wat onder de hamer komt, heb ik telefonisch contact met klanten die willen meebieden en help ik met het uitgeven van de goederen.

+31(0)264421498
pweenk@derksen-veilingbedrijf.nl

0

Tim van Merwijk (1987)
Tim van Merwijk (1987)

Vanaf mei 2019 ben ik van dinsdag tot en met vrijdag werkzaam bij Derksen Veilingbedrijf. De diversiteit in werkzaamheden spreken mij erg aan. Zorgen voor de perfecte foto van een product of een klant prettig te woord staan tijdens een taxatie, ik zal mij altijd voor de volle 100% inzetten voor een zo goed mogelijk resultaat. Het geeft mij een enorme kick dat er elke dag weer de meest bijzondere items voorbij komen. Des te spannender is het om te zien wat ze op de veiling zullen opleveren. Met ons goed georganiseerde team zullen wij er in ieder geval alles aan doen om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

+31(0)264421498
tmerwijk@derksen-veilingbedrijf.nl

1

Marcel Viset (1972)
Marcel Viset (1972)

In de zomer van 2018 ben ik begonnen bij Derksen Veilingbedrijf. Voor mij is dit een echte droombaan! De afwisseling in de werkzaamheden, het vele klantencontact en de mooie, oude, bijzondere en soms gekke goederen die ik in mijn handen krijg maken dat elke dag weer verrassend is. Het ophalen van de goederen, het etaleren en fotograferen tot aan het verpakken en de bezorging, ik maak elk onderdeel van het proces mee. En dat ook nog eens in een prettig team dat goed op elkaar is ingespeeld.

+31(0)264421498

0

Henk Erkelens (1994)
Henk Erkelens (1994)

November 2015 werd mij gevraagd te willen helpen tijdens de veiling. Precies 6 jaar later werk ik nu fulltime bij Derksen Veilingbedrijf. Het contact met de klanten, in ontvangst nemen van goederen, fotograferen of het bewerken van de foto's, geen dag is hier hetzelfde. Dit samen met de leukste collega's. Multimedia is een belangrijk middel in huidige tijd om iedereen te kunnen bereiken. Of het nu Arnhem of de andere kant van de wereld is. Zo probeer ik de kijkdagen/veilingen te digitaliseren door middel van video en virtuele tours.

+31(0)264421498

1


Vervoer

Het vervoeren van de vaak kostbare veilinggoederen geschiedt geheel in eigen beheer. Met vakmanschap vervoeren wij dagelijks goederen vanuit het hele land naar ons veilinghuis. Een team van enthousiaste mensen zorgt voor veilig en snel vervoer.

Blijf op de hoogte
Indien u op de hoogte wilt blijven van onze veilingen, dan kunt u op de pagina "Catalogus" een registratie plaatsen. Wij houden u dan via onze digitale nieuwsbrief op de hoogte en kunt u met uw mailadres en persoonlijk wachtwoord favorieten aanmaken en biedingen plaatsen.