Vastgoedveiling

Sinds 2010 is veilingmeester Albert Keddeman de vaste veilingmeester van de Vastgoedveilingen in Gelderland. Eerst als vaste veilingmeester in Nijmegen maar na de centralisering van de vastgoedveilingen in Gelderland is Keddeman gevraagd om als ervaren vaste veilingmeester de veilingen te leiden als veilingmeester.

Gedwongen verkoop

Als huiseigenaren of eigenaren van vastgoedobjecten niet meer kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen dan kan de bank besluiten om beslag te leggen op het vastgoed om over te gaan tot een executieverkoop. Maandelijks wordt er in Gelderland de Vastgoedveiling Regio Oost georganiseerd waarbij een veiling plaats vindt die eerst bij opbod en vervolgens direct bij afslag plaats vindt. Om aan de Vastgoedveiling mee te kunnen doen dient u te beschikken over een geldig legitimatiebewijs en een gegoedheidsverklaring van uw bank. U kunt zich ook vooraf bij een notaris laten registreren om mee te kunnen bieden op de veiling.

Locatie

De Vastgoedveilingen van Regio Oost worden georgansieerd in één van de zalen van Hotel en Sportcentrum Papendal. Een unieke locatie die ruimte biedt aan ca. 300 potentiële kopers waarbij alle faciliteiten tot onze beschikking staan.
Als u een overzicht wilt bekijken van de komende veilingen, klik dan op deze LINK.