Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

6 september 2021

Veiling en kijkdagen

Het is bijna zover: de veiling van 20 t/m 26 september staat voor de deur. In de afgelopen week is er hard gewerkt om de bijna 2800 kavels van een veilingnummer te voorzien. Deze veiling is onderverdeeld in 9 zittingen. Uw aandacht graag voor de komende kijkdagen, 16 t/m 19 september 10.00-16.00 uur. Deze zullen net als in juli weer mogelijk zijn maar nog steeds uitsluitend op afspraak. De indeling van de zittingen en het boeken van een afspraak voor de kijkdagen kunt u eenvoudig bekijken door HIER te klikken.

Kijkdagen

donderdag 16 september 10.00-16.00 uur
vrijdag 17 september 10.00-16.00 uur
zaterdag 18 september 10.00-16.00 uur
zondag 19 september 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 20 september 19.00 uur en volgende dagen

Magazine en digitale kijkdag

De komende week zullen we de digitale versie van ons magazine gaan samenstellen, kunt u mijn column lezen en zullen we weer een filmpje opnemen waarin we u een indruk gaan geven hoe de komende veiling eruit zal zien. Eind deze week zullen we opnieuw een nieuwsbrief versturen met wat extra ninformatie. In de tussentijd kunt u ons uiteraard volgen via social media.

U kunt nu al bieden

Het bieden is al begonnen. Voor de zaalzittingen, die nog steeds zeer beperkt toegankelijk zijn, kunt u al een maximaal bod invoeren die de veilingmeester voor u tijdens de zitting in behandeling zal nemen en voor de Timed Online zittingen kunt u naast het plaatsen van de biedingen ook al het biedproces volgen. De sluitingstijd staat achter de omschrijving. Wilt u meer uitleg over de manier van bieden, klik dan HIER.

Najaarsveiling

Noteer ook alvast de volgende veiling in uw agenda. Deze zullen wij houden op 15 t/m 21 november en inbreng is nu al mogelijk maar nog steeds uitsluitend na het maken van een telefonische afspraak. Voor deze veiling hebben wij al een hele mooie collectie binnen van de Arnhemsche Fayence waarvan u hierboven een klein detail ziet.

Tot zover even deze korte nieuwsbrief, veel kijkplezier en succes met het plaatsen van uw biedingen.

Hartelijke groet uit Arnhem
Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf