Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

5 november 2020

Beste mensen,

Regelmatige bezoekers van onze site hebben gemerkt dat de we inmiddels 2200 kavels op de site hebben staan en dat het bieden reeds begonnen is. Deze najaarsveiling bevat weer veel mooie objecten die we in de week van 16 t/m 22 november zullen veilen. De meeste kavels zullen weer via ons Live Streaming systeem geveild worden zodat u van thuis uit mee kunt kijken, luisteren en bieden. In verband met de coronamaatregelen adviseren wij u dan ook om niet naar de zaalveiling te komen maar van thuis uit deel te nemen aan de veiling.
Op onze site kunt u ook al het jaarschema voor 2021 bekijken, klik op AGENDA om de veilingen van 2021 te bekijken in alvast en uw agenda te noteren.

Kijkdagen

donderdag 12 november 11.00-17.00 uur
vrijdag 13 november 11.00-17.00 uur
zaterdag 14 november 11.00-17.00 uur
zondag 15 november 11.00-17.00 uur
Veilingen

maandag 16 november 19.00 uur en volgende dagen

Bezoek aan de kijk- en veilingdagen

Om uw bezoek aan de kijkdagen zo veilig mogelijk te maken voor u, de andere bezoekers en voor ons team hebben wij naast de reeds bestaande maatregelen nog een paar extra maatregelen genomen die ik graag onder uw aandacht wil brengen.
Het dragen van een mondkapje is door ons verplicht gesteld. Zorg er dus voor dat u zelf een mondkapje bij u heeft.
Bezoek aan de kijkdagen UITSLUITEND op afspraak. Het maken van uw afspraak kunt u HIER doen. Let er goed op, uw afspraak maakt u per persoon en per half uur.
Aan het einde van deze nieuwsbrief staan de overige maatregelen nog even op een rijtje

Veiling van schilderijen

Het aanbod van schilderijen is deze keer niet zo groot als u van ons gewend bent maar de kwaliteit is weer goed en zeer gevarieerd. Naast werken van Nederlandse kunstenaars treft u werken aan van buitenlandse meesters wo. een mooi werk van Franz Lenbach, een portret van Nobelprijswinnaar Bjornstjerne Bjornson (1832-1910),  Noorse schrijver, dichter, journalist en politicus. Van de hand van Evert Thielen zijn er 2 werken wo. een interieur met poserend echtpaar, tempera op paneel uit 2004. Thielen is geboren in 1954 en staat mondiaal bekend als schilder van veelluiken. In hetzelfde jaar is Thijs Hanekamp geboren, van zijn hand komen diverse werken waarvan u hierboven een detail ziet. Zo ziet u maar, voor elk wat wils in deze veiling.

Auto in de veiling

Bij de behandeling van een nalatenschap kwamen wij erachter dat er nog een oldtimer aanwezig was, een Citroën 2CV uit 1964 die volledig gerestaureerd is in een zogenoemde "rat-look". Dit zal voor velen van u een leuke herinnering oproepen naar lang vervlogen tijden. Het comfort dat deze auto biedt is, zeker dankzij  zijn bijzondere vering, van ongekende charme. Rijden met een auto uit 1964 is toch heel wat anders dan van A naar B rijden in een moderne bolide. De auto is door een expert grondig onderzocht en hij heeft hier voor de opdrachtgever een mooi verslag van gemaakt. De opbrengst van deze auto gaat volleding naar de Stichting Het Leger des Heils. Dit is dus uw kans om een leuke auto aan te schaffen en een goed doel financieel te ondersteunen.

Veiling van goud en zilver

De vitrines in onze schatkamer zijn rijk gevuld met sieraden wo. wit- en geelgouden ringen, armbanden, colliers en er is een prachtige collectie aan zilveren voorwerpen wo. miniaturen, mandjes en een aantal zilveren bestekcassettes met Haags Lofje. Met de feestdagen voor de deur moet er zeker iets voor uw gading bijzitten. Ook dit keer zullen wij een aantal sieraden Live veilen op woensdagavond 18 november, 19.00 uur. De overige voorwerpen zullen via het bekende Timed Online systeem verkocht worden. Deze zitting zal sluiten op zaterdag 21 november vanaf 19.00 uur. U kunt nu al uw biedingen plaatsen en als u overboden wordt, zorgen wij ervoor dat u een bericht krijgt dat u niet meer de hoogste bieder bent op dat moment en heeft u de kans om uw bod alsnog te verhogen.

Nog steeds belangrijke maatregelen

Ook deze veiling zullen wij op advies van het RIVM de volgende maatregelen hanteren om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen voor u, voor de andere bezoekers en voor ons als team:

Kijkdagen:

 •    Het bezoeken van de 4 kijkdagen kan uitsluitend op afspraak. U kunt zelf een afspraak inplannen, via deze LINK
 •    De afspraak die u inplant, nadat u bent ingelogd, is voor 1 persoon en per half uur. Als u met meerdere personen wil komen, dient u deze mensen ook per persoon aan te melden
 •    Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft
 •    Kom niet te vroeg, dus kom het liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Houd u aan de maximale bezoekduur
 •    Bij binnenkomst wordt u door één van onze medewerkers verwelkomd. Hij of zij zal u een aantal vragen stellen om zo een gezondheidscheck uit te voeren
 •    Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, moet u bij binnenkomst uw handen desinfecteren met handalcohol die wij beschikbaar stellen. Wij verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken
 •    Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en van onze teamleden
 •    Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op
 •    Volg de aangegeven looproute
 •    De meeste schilderijen staan in een stelling. Noteer thuis de kavelnummers die u wil bekijken.
 •    Ga voorafgaand aan uw bezoek thuis naar het toilet
 •    Verlaat na uw bezoek het veilingpand via de uitgang die wordt aangegeven
Veilingmomenten:
 •    Blijf zoveel mogelijk thuis
 •    Volg de veiling Live en plaats hier uw biedingen tijdens de veiling
 •    Het bezoeken van de zaalveiling kan uitsluitend op telefonische afspraak 0264421498
 •    Kom niet als u verkouden bent of griepklachten heeft
 •    Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en van onze teamleden
 •    Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op
Afhaalmomenten:
 •   Het plannen van een afhaalmoment kan uitsluitend op telefonische afspraak 0264421498
 •   De betaling kan uitsluitend vooraf via de bank worden gedaan maar u kunt ook aan het loket pinnen
 •   Contante betaling is niet mogelijk
 •   Houd uw bezoek zo kort mogelijk
 •   Maak zoveel mogelijk gebruik van onze verzendservice, de tarieven kunt u HIER bekijken
 •   Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op

Uiteraard kunt u ons een verzoek mailen om meer foto's van een kavel te sturen en/of een conditierapport.
Met deze regels kunnen wij u een veilig bezoek aan ons veilingbedrijf aanbieden.

Wilt u direct naar onze catalogus, klik dan HIER

Wij wensen u veel kijkgenot op onze site, hopen u zeker welkom te heten op één van de kijkdagen en kijken uit naar een hele mooie, gezellige en veilige veiling.

Hartelijke groet uit Arnhem,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem