Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

29 juni 2022

Met deze reminder willen wij u herinneren aan de komende veiling. De juli-veiling omvat 3200 kavels en om u een indruk te geven van het aanbod hebben wij ook dit keer een leuke digitale impressie gemaakt. Bekijk HIER het filmpje voor een kijkje in de veilingzalen en verbaas u over hetgeen u op de kijkdagen kunt verwachten. Let op, voor bezoek aan de kijkdagen moet u nog wel een afspraak inplannen, per persoon en per half uur. Ga direct naar deze LINK voor het maken van een afspraak.

Alle goederen staan uiteraard op onze website en het bieden is al begonnen. Nieuwsgierig naar het aanbod? Klik dan HIER om direct naar de catalogus te gaan.

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "July auction" with 3200 lot numbers. This auction will be held from 4 - 9 July. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming, 3 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver, Tribal Art and small items. If you want to get a little impression, watch our YouTube movie by clicking HERE.

Kijkdagen

donderdag 30 juni 10.00-16.00 uur
vrijdag 01 juli 10.00-16.00 uur
zaterdag 02 juli 10.00-16.00 uur
zondag 03 juli 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 04 juli 19.00 uur en volgende dagen

Timed Online meldingen

Door een probleem met de techniek krijgt u op dit moment geen mail als u bij een kavel in de Timed Online veiling overboden wordt door een andere bieder. U kunt uw Timed Online biedingen wel zien als u ingelogd bent. Om dit te bekijken klikt u rechtsboven op "Mijn catalogus" en vervolgens op "Mijn Timed Online Biedingen". Is uw bod groen gekleurd, dan bent u de hoogste bieder, is uw bod rood gekleurd, dan bent u niet meer de hoogste bieder. U kunt hier eventueel een nieuw bod plaatsen. 
Wij doen er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen maar kunnen niet garanderen dat het op korte termijn opgelost zal zijn. Excuses voor dit ongemak.

Hartelijke groet uit Arnhem en veel plezier bij het bekijken van ons YouTube filmpje voor deze veiling,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem