Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

28 januari 2022

Nederland, ook wij gaan weer open!

Inderdaad, ook wij gaan weer open. Op donderdag 3 februari openen wij onze deuren voor de eerste kijkdag maar let wel op de regels die wij gesteld hebben. Toegang UITSLUITEND OP AFSPRAAK..! Ik kan het niet duidelijk genoeg zeggen. Er wordt inmiddels al druk geboden op de 3100 kavels en het belooft een hele mooie veiling te worden. In deze korte nieuwsbrief een paar tips vanuit Arnhem.

Dear customers,
This short newsletter is to inform you about our upcoming "February auction" with 3100 lot numbers. Please check our own website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming and 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items.  We made a video again to give a good impression of the beautiful pieces we offer. If you want to watch this video, click HERE.

Kijkdagen

donderdag 03 februari 10.00-16.00 uur
vrijdag 04 februari 10.00-16.00 uur
zaterdag 05 februari 10.00-16.00 uur
zondag 06 februari 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 07 februari 19.00 uur en volgende dagen

Virtuele impressie

Ook dit keer hebben wij een filmpje gemaakt om u een indruk te geven van de komende veiling. U kunt dit bekijken op ons eigen YouTube kanaal waar u zich op kunt abonneren of door eenvoudig HIER te klikken. Op 1 februari is het feest voor onze Chinese klanten, dan begint hun Nieuwjaar en dat is het jaar van de Tijger. Wij hebben hen hiermee gefeliciteerd via een speciaal filmpje. Bekijk het HIER en let goed op de ondertiteling....

Catalogus februari 2022

De catalogus voor de komende veiling kunt u vanaf nu ook digitaal doorbladeren. Het is een exemplaar geworden waar wij trots op zijn. Het magazine telt maar liefst 118 pagina's met veel informatie: waaronder mijn column, terugblik op de vorige veiling en wij vertellen u wat meer over een aantal kunstenaars en bijzondere ontwerpers. Als u HIER klikt kunt u het op uw gemak bekijken.

Onze maatregelen

U heeft vast vernomen dat er bepaalde maatregelen versoepeld zijn, maar niet alles. Wij hebben onze huisregels tegen het licht gehouden en met deze maatregelen willen wij er alles aan doen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. De minister president zei het al "Het is geen griepje...".
Het dragen van een mondkapje in ons veilinghuis is weer verplicht gesteld. Zorg er dus voor dat u zelf een mondkapje bij u heeft.
Bezoek aan de kijkdagen UITSLUITEND op afspraak. Het maken van uw afspraak kunt u HIER doen. Let er goed op, uw afspraak maakt u per persoon en per half uur.

Belangrijkste punten op een rij:

  • Als u niet op de kijkdag wilt of kunt komen kunt u uiteraard een conditierapport aanvragen. Stuur HIER uw mail met uw verzoek;
  • Bezoek kijkdagen uitsluitend op afspraak;
  • Dragen mondkapje verplicht;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Maak thuis nog even gebruik van het toilet;
  • Wij schudden geen handen;
  • Afhalen van uw aankopen uitsluitend na telefonische afspraak.
Wij hopen u uiteraard te ontmoeten op de kijkdagen. Veel plezier bij het bekijken van de filmpjes en met het lezen van ons magazine.

Hartelijke groet uit Arnhem,
Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem