Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

24 september 2021

Nog een paar te gaan....

Vandaag zullen wij nog 2 veilingen organiseren. Om 14.00 uur "Klein antiek" en om 19.00 uur de zitting van het Design. Deze beide zittingen worden vanuit de zaal Live gestreamd zonder publiek.
Naast deze zittingen wil ik u ook attenderen op de 2 veilingen die via het Timed Online systeem aflopen. Bij deze zittingen kunt u nu al zien hoe hoog de biedingen staan en kunt u uw biedingen plaatsen. Zodra u overboden wordt sturen wij u even een waarschuwing dat u niet meer de hoogst biedende bent. Achter het kavelnummer ziet u op welke dag en hoe laat de sluiting van het biedproces zal zijn:
Zaterdag 25 september - Zitting Goud en Zilver, aanvang sluiting 19.00 uur
Zondag 26 september - Zitting Brocante, aanvang sluiting 19.00 uur

Op zondagavond zullen wij alle kopers een proforma factuur mailen. De definitieve nota wordt later vastgelegd zodat wij eventuele verzendkosten of naverkopen nog aan de nota kunnen toevoegen.

Deze zittingen mag u dus niet missen.

Kijkdagen

Veilingen

vrijdag 24 september 14.00 en 19.00
zaterdag 25 september Sluiting 19.00
zondag 26 september Sluiting 19.00

Veiling afgelopen, en dan...?

Ook dit keer gaat het ophalen van uw aankopen uitsluitend op telefonische afspraak. Het nummer dat u daarvoor dient te bellen is 0264421498. Onze afhaaltijden kunt u HIER bekijken. Er is dan voldoende parkeergelegenheid voor ons monumentale pand en de spullen staan dan voor u klaar. Zoals eerder aangegeven, de betaling van uw aankopen is alleen mogelijk door vooraf over te maken via de bank of te pinnen aan het loket. Contante betaling is niet meer mogelijk.
Wij kunnen uw aankopen ook verpakken en opsturen of bezorgen op locatie. Informeer gerust even naar de mogelijkheden en kosten voor deze service.

November veiling

Na de afhaalweek gaan wij ons richten op de veiling van 15 november en volgende dagen. In deze veiling een paar ZigZag stoelen, ontwerp van Gerrit Rietveld. Uiteraard zullen wij u wat meer gaan vertellen over deze stoelen maar ook over de bijzondere collectie Arnhemsche Fayence die we zullen veilen. Ook deze keer zullen wij een paar filmpjes maken en plaatsen op ons YouTube kanaal. Heeft u de filmpjes van de afgelopen tijd gemist, bekijk ze dan HIER.

Kortom, nog even een paar zittingen te gaan de komende dagen.

Hartelijke groet uit Arnhem en succes met de komende veilingzittingen

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem