Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

21 september 2022

Reminder veiling 26 september

Met deze reminder willen wij u herinneren aan de komende veiling. De september-veiling omvat 3000 kavels en om u een indruk te geven van het aanbod hebben wij ook dit keer een leuke digitale impressie gemaakt. Bekijk HIER het filmpje voor een kijkje in de veilingzalen en verbaas u over hetgeen u op de kijkdagen kunt verwachten. Let op, voor bezoek aan de kijkdagen moet u nog wel een afspraak inplannen, per persoon en per half uur. Ga direct naar deze LINK voor het maken van een afspraak.

Alle goederen staan uiteraard op onze website en het bieden is al begonnen. Nieuwsgierig naar het aanbod? Klik dan HIER om direct naar de catalogus te gaan.

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "September auction" with 3000 lot numbers. This auction will be held from 26 September till 1 October. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items. If you want to get a little impression, watch our YouTube movie by clicking HERE.

Kijkdagen

donderdag 22 september 10.00-16.00 uur
vrijdag 23 september 10.00-16.00 uur
zaterdag 24 september 10.00-16.00 uur
zondag 25 september 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 26 september 19.00 uur en volgende dagen

Tips van de veilingmeester

In onze komende veiling hebben wij een werk van de kunstenaar Ben Viegers. Via social media geef ik af en toe een "tip van de veilingmeester" om u te attenderen op een museum, tentoonstelling of andere leuke evenementen. Hierbij 2 tips: In het Noord-Veluws Museum is tot en met 8 januari een tentoonstelling "Ben Viegers, springlevend". Het werk dat wij op dinsdagavond 27 september zullen veilen, zou hier niet misstaan. Voor een link naar de site, klik HIER.
Een tweede en zeker een "warm" aanbevolen tip is een bezoek aan het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem. Ik heb inmiddels heel wat musea bezocht maar deze staat in de top 3. Niet alleen vanwege de ontwikkeling in het bakkersvak maar de broodshow, die moet je een keer gezien hebben. Leuk voor jong en oud. Voor meer informatie over dit museum klikt u HIER. Wilt u meer tips krijgen, ga of blijf ons dan volgen op Facebook.

Volgende veiling alvast noteren

Naast alle werkzaamheden voor de najaarsveiling zijn wij ook al druk met de voorbereidingen voor de veiling van 6 februari 2023. Hierboven ziet u een klein detail van een collectie verlichte reclameklokken afkomstig uit een verzameling met geëmailleerde reclameborden, jaren 60 meubels en automaten voor kauwgom, sigaretten en andere zaken zoals die in de jaren 60/70 buiten hingen toen de winkels gewoon om 6 uur gingen sluiten en u toch nog iets vergeten was.

Als u zelf ook goederen wilt inbrengen voor deze eerste veiling van 2023, neem dan gerust contact met ons op. Vanaf 5 december kunt u daavoor weer een afspraak maken.

Veel plezier bij het bekijken van ons filmpje, succes met het plaatsen van uw biedingen en hopelijk tot op één van de kijkdagen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem