Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

19 maart 2020

In goed overleg met diverse partijen hebben wij besloten om de veiling van 20 t/m 23 april door te laten gaan. Omdat ook wij ons willen houden aan de opgelegde maatregelen om verspreiding van het Coranavirus te voorkomen en risico's voor ouderen te beperken, hebben we wel een aantal passende maatregelen genomen die ik graag toe wil lichten.
Het belangrijkste voor u om nu te weten is dat de veiling van april gewoon door zal gaan. Deze beslissing hebben wij mede genomen omdat wij uit ervaring weten dat veel veilinggoederen, ca. 80%, worden gekocht door mensen die via onze website biedingen hebben geplaatst of Live deel hebben genomen aan de veiling zonder een kijkdag bezocht te hebben.

Kijkdagen

dinsdag 14 april t/m
zondag 19 april Lees verder
Veilingen

maandag 20 april 19.00 uur en volgende dagen

Zoals gebruikelijk zal de zitting van de brocante en de zitting van het goud en zilver via een Timed Online systeem gehouden worden. U kunt thuis op uw gemak biedingen plaatsen en zien hoe de biedingen verlopen. De sluiting van de zitting van het goud en zilver is op woensdag 22 april aanvang 20.00 uur en die van de brocanteveiling op donderdag 23 april aanvang 19.00 uur

De overige veilingen zullen bij ons in de zaal gehouden worden, echter zonder publiek. Dit is mogelijk omdat u Live deel kunt nemen aan onze veiling via onze eigen streamingsdienst. Deze dienst wordt ook weer aangeboden aan de klanten vanuit Amerika via LiveAuctioneers en aan klanten vanuit Europa via Lot-Tissimo. Uiteraard is het ook op verzoek mogelijk om een telefoonlijn aan te vragen mocht u niet de beschikking hebben over een computer en u toch mee wilt bieden. Voor een beperkt aantal vaste klanten zullen wij een plek in de veilingzaal inrichten, maximaal 10 plaatsen. Zij kunnen een plaats in de veilingzaal reserveren, uitsluitend op afspraak. Let dus goed op: geen toegang tot de veilingzaal zonder toestemming van ons team.

De komende kijkdagen zullen echt heel anders zijn. De kijkdagen verplaatsen wij voor het grootste gedeelte puur naar onze website. Daar kunt u alles goed bekijken. Voor specifieke vragen over conditie of aanvullend fotomateriaal kunt u ons mailen. Voor mensen die toch een bepaald object nader willen bekijken is er de mogelijkheid om een afspraak te maken om het bepaalde item te komen bekijken op dinsdag 14 tot en met zondag 19 april van 11.00-17.00 uur, UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Het maken van een afspraak voor zo’n bezoek kan alleen telefonisch gemaakt worden: 0264421498. Wees er van bewust dat de zalen geheel anders ingericht zullen zijn dan u van ons gewend bent. Kijkgelegenheid uitsluitend voor mensen die jonger zijn dan 65 jaar.

De afhaaldagen zullen wij ook wat verruimen. Op onze website kunt u binnenkort alle informatie terugvinden die betrekking heeft op de komende veiling zoals indeling van de zittingen, afhaalmomenten en kosten. Na afloop van de laatste veilingzitting op donderdag 23 april zullen we u ook deze keer weer een pro forma nota via de mail toezenden met daarin een link voor de betaling via de bank. Bij het afhalen kunt u alleen per pin betalen. Contant betalen is bij deze veiling niet mogelijk. Ook deze keer bieden wij u de service aan om aangekochte objecten op te laten sturen. De kosten voor het verpakken en verzenden kunt u terugvinden op onze site.

Wij staan volledig achter de maatregelen die onze overheid in samenspraak met de experts genomen heeft. Wij zullen deze veiligheidsmaatregelen ook nauwgezet naleven. Dat kan inhouden dat wij niet de gewenste service en klantvriendelijkheid kunnen bieden die u van ons gewend bent. Voor uw en onze veiligheid schudden wij geen handen, houden we 1,5 meter afstand en heten u van harte welkom mits u niet valt onder de kwetsbare groep in onze samenleving: ouder dan 65 jaar of in een kwetsbare gezondheid.
 
Wij wensen u allen, waar u ook bent en hoe u zich ook voelt, een hele goede tijd toe. Mocht u tot de kwetsbare groep gerekend worden en u wordt beperkt door de opgelegde maatregelen, dan wensen wij u in het bijzonder veel sterkte toe met de beperkingen tot sociale contacten en ontmoetingen met andere mensen.

Wij zullen er alles aan doen om de komende tijd ons in te zetten om te komen tot een zeer succesvolle veiling.
 
Hartelijke groet namens het hele team,
 
Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem