Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

15 september 2020

Reminder kijkdagen

Beste mensen,

Nog even een reminder vanaf de Amsterdamseweg Arnhem. De kijkdagen staan voor de deur en wij kijken er naar uit om u te ontmoeten. Als u nog geen afspraak heeft gemaakt voor een bezoek aan de kijkdag, doe dat dan snel om teleurstelling te voorkomen. Voor alle duidelijkheid: een afspraak maken gaat per persoon en per half uur. De afspraak kunt u zelf inplannen op onze site door HIER te klikken. Achter de kijkdagen vindt u de link. Op deze pagina kunt u ook de data en tijden van de diverse zittingen terugvinden.
Naast de 6 Zaalveilingen die via Live Streaming te volgen zijn, zijn er ook 2 Timed Online sessies: het goud en zilver en de brocante veiling. U kunt uw biedingen plaatsen tot 26 respectievelijk 27 september.

Kijkdagen

donderdag 17 september 11.00-17.00 uur
vrijdag 18 september 11.00-17.00 uur
zaterdag 19 september 11.00-17.00 uur
zondag 20 september 11.00-17.00 uur
Veilingen

maandag 21 september 19.00 uur en volgende dagen

Magazine komende veiling

Samen met onze drukker hebben we een jubileum editie uitgegeven van onze catalogus dat meer een magazine is geworden. Naast alle 2900 kavels treft u mijn column aan, alle informatie over de veiling, dagen, tijden, we vertellen wat over bepaalde kunstenaars of kunststromingen en blikken terug op de afgelopen veiling. Wist u dat u de magazines van de afgelopen veilingen nog steeds kunt bekijken? Dit kan op onze SITE maar uiteraard kunt u ook tijdens de kijkdagen een exemplaar aanschaffen aan de balie.

Op onze site hebben we alvast de veilingen gepubliceerd die we volgend jaar gaan organiseren. Klik HIER voor de agenda van 2021.

Veel leesplezier gewenst en succes met het plaatsen van uw biedingen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem