Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

31 januari 2024

Reminder veiling februari 2024

Met deze reminder brengen wij de voorjaarsveiling nogmaals onder uw aandacht, een veiling met 3000 kavels waaronder veel antiek, kunst, design en een grote collectie klokken. Op de 3 kijkdagen kunt u in alle rust de kavels komen bekijken. In totaal 10 zittingen waarvan wij er 8 vanuit de zaal zullen streamen en 2 die via het Timed Online systeem af zullen lopen. Als u de catalogus wilt bekijken, klik dan HIER

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "February auction" with 3000 lot numbers. This auction will be held from 5 till 10 February. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 8 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items.

Kijkdagen

vrijdag 02 februari 10.00-16.00 uur
zaterdag 03 februari 10.00-16.00 uur
zondag 04 februari 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 05 februari 19.00 uur en volgende dagen

10 zittingen die u niet mag missen

Op maandag 5 februari om 19.00 uur gaan we de februari-veiling beginnen met kavelnummer 1; een kabinet waar u hierboven een detail van ziet. Dit is de aftrap van een veiling met maarliefst 3000 kavels die we verdeeld hebben over 10 zittingen. Voor de duidelijkheid meld ik dat er nog steeds geen publiek in de zaal aanwezig is tijdens de veilingzittingen en dat u vanuit thuis Live aan de veiling deel kan nemen.

Collectie plateel

Heeft u bij het doorbladeren van de catalogus al het prachtige plateel gezien van de fabriek Rozenburg uit Den Haag? Naast een schitterend tegeltableau zijn onze vitrines rijk gevuld met aardewerk en plateel van diverse fabrieken. Hierboven zit u een detail van kavel 3033, 2 vazen van Rozenburg. Dat we een set van 2 tegenkwamen is toch bijzonder, dat maakt ons vak extra leuk.

Veiling 15 t/m 20 april

Inmiddels hebben wij al bijna 1000 kavels in onze opslag staan voor de volgende veiling die zal beginnen op maandag 15 april. In deze veiling is uit een nalatenschap een unieke collectie horloges opgenomen van bekende Zwitserse merken zoals Omega, Rolex, Baume & Mercier, Cartier, Chopard, Jaeger LeCoultre en Juvenia. Deze horloges zijn uit de jaren 1960 - 1970 en zullen per opbod aan de hoogst biedende verkocht worden. Hiervoor zullen wij weer een extra zitting organiseren maar daarover later meer. Mocht u ook goederen willen inbrengen voor onze volgende veiling, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, 0264421498.

Gewijzigde planning

Vorig jaar hebben wij de planning voor onze veilingen in 2024 bekend gemaakt. Nu blijkt dat de vakantie een grotere puzzel voor ons blijkt te zijn dan we gedacht hadden. Daarom hebben we besloten om de veiling van de eerste week van juli te verplaatsen naar de laatste weel van juni.

Tot zover deze korte nieuwsbrief, veel kijkplezier op de site, succes met het plaatsen van uw biedingen en graag tot ziens op één van de kijkdagen.

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem