Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

29 januari 2021

Beste mensen,

Een korte nieuwsbrief om u nog even extra te attenderen op onze komende veiling van 8 t/m 14 februari. Er worden op dit moment al veel biedingen uitgebracht en informatie ingewonnen over de 3100 kavels. U heeft nog een ruime week de tijd voordat de veiling gaat beginnen. Op maandag 8 t/m vrijdag 12 februari organiseren wij 7 zittingen die Live gestreamd worden vanuit de veilingzaal, zonder publiek. Aansluitend vinden er nog 2 zittingen plaats die Timed Online aflopen. Mocht u de catalogus nog niet bekeken hebben, blader deze dan eens rustig door. Een gedrukte versie kunt u HIER bekijken, de digitale versie is uiteraard onze catalogus die op de site staat. Klik HIER om direct naar deze pagina te gaan.

Dear customers,
Because of the current restrictions due to the Coronavirus we’re not allowed to organise viewing days for our auction. That’s why we made a video where I am showing a few lots that we’re going to sell in our upcoming auction held from 8 to 14 February. In the video I’m talking in Dutch but the images are giving a good impression of the beautiful pieces we do offer. If you want to watch this video click HERE.

Kijkdagen

donderdag 04 februari GEEN
vrijdag 05 februari GEEN
zaterdag 06 februari GEEN
zondag 07 februari GEEN
Veilingen

maandag 08 februari 19.00 uur en volgende dagen

Korte digitale indruk

Omdat er geen kijkdagen zijn waarbij u vrij rond kunt kijken hebben we een impressie gemaakt van het aanbod voor de komende kijkdagen. Wij nemen u mee op een kleine reis door de zalen van ons veilingbedrijf en lichten enkele kavels toe zodat u toch de bekende sfeer van onze veiling kunt proeven. Ook wij missen de ontmoeting met u. De maatregelen zijn nu nog steeds zo dat we geen kijkdagen mogen houden. Om dit gemis een beetje te compenseren hebben we een filmpje opgenomen en op ons YouTube kanaal gezet. Ik denk dat dit een leuke ontwikkeling voor de toekomst zal zijn als extra service. Nieuwsgierig? Klik dan HIER om het filmpje te starten. Veel kijkplezier gewenst en als u het leuk vindt deel het filmpje dan met uw vrienden.

Volgende veiling

Op dit moment zijn we al bezig met de inname van goederen voor onze volgende veiling. Deze staat gepland voor maandag 19 april en volgende dagen. Als "object in the picture" hebben we voor de april veiling gekozen voor een werk van de schilder A M Gorter waarvan u hierboven een detail ziet. Wij hopen dat het Corona-virus dan dusdanig onder controle zal zijn dat we weer gewone kijk- en veilingdagen kunnen organiseren. Mocht u zelf goederen willen inbrengen voor de komende veiling, neem dan even telefonisch contact met ons op om hiervoor een afspraak te maken, 0264421498.

Tot zover even deze korte nieuwsbrief, bezoek komend weekend nog even de website om een indruk te krijgen van de 3100 kavels en uw biedingen achter te laten.

Hartelijke groet uit Arnhem,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem