Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

25 juni 2021

Extra korte nieuwsbrief

Bij deze willen wij u nog even een reminder sturen inzake de komende kijk- en veilingdagen. Er wordt al veel gebruik gemaakt van onze website; biedingen komen binnen, nieuwe registraties worden aangemaakt en er worden al veel afspraken gemaakt om de kijkdagen te bezoeken. Mocht u dit nog niet gedaan hebben of u heeft onze vorige nieuwsbrief niet of nog niet gelezen, bij deze nog even een herinnering.

Dear customers,
This extra newsletter is just a reminder for our upcomming auction on 5 / 11 July. If you have not checked our website yet, here is the LINK to visit our catalogue with 3000 lots.

Kijkdagen

donderdag 01 juli 10.00-16.00 uur
vrijdag 02 juli 10.00-16.00 uur
zaterdag 03 juli 10.00-16.00 uur
zondag 04 juli 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 05 juli 19.00 uur en volgende dagen

Impressie komende veiling

Naar aanleiding van onze vorige nieuwsbrief heeft u massaal het filmpje bekeken over de inbreng van Kasteel Frymerson. Daarnaast hebben we in ons pand ook een filmpje gemaakt om u een indruk te geven van de komende veiling. Per abuis was de link naar dat filmpje niet meegekomen. Als u HIER klikt, kunt u in 11 minuten een impressie krijgen van een veiling die een hele week gaat duren. Heeft u het filmpje over kasteel Frymerson gemist, klik dan alsnog HIER.

Catalogus komende veiling

Wij hebben iedere veiling een gedrukte catalogus klaarliggen tijdens de kijkdagen. Deze is te koop voor 10 euro. Als u deze toegezonden wilt hebben, geen probleem, inclusief verzendkosten kost het 15 euro. Uiteraard is deze digitaal ook door te bladeren. Als u HIER klikt, komt u op de pagina terecht waarin de reeds eerder uitgegeven catalogi terug te vinden zijn. Ook die voor de veiling van juli 2021 kunt u hier bekijken.

Onze maatregelen

Omdat we vragen kregen over het al dan niet dragen van een mondkapje tijdens de komende kijkdagen wil ik graag nog even onze maatregelen in beperkte vorm aan u uitleggen:

  • Bezoek kijkdagen uitsluitend op afspraak
  • Dragen mondkapje verplicht
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Maak thuis nog even gebruik van het toilet
  • Wij schudden geen handen

Veiling september

Naast alle voorbereidingen voor de komende veiling is ons team al druk bezig met de veiling die na de zomer gehouden zal worden. Voor de veiling van 20 september en volgende dagen hebben we al veel binnen gekregen, waaronder een prachtige collectie tegels. Van 17e eeuwse tegels tot tegels van de Porceleyne Fles en Westraven. Totaal ca. 4000 stuks. Als u ook in wilt brengen voor de komende veiling neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Tot zover even deze extra nieuwsbrief.

Veel kijkplezier bij de digitale kijkdag en hopelijk tot ziens op één van de kijkdagen in ons prachtige pand.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem