Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

25 januari 2019

Kijkdagen

donderdag 31 januari 11.00-17.00
vrijdag 01 februari 11.00-17.00
zaterdag 02 februari 11.00-17.00
zondag 03 februari 11.00-17.00
Veilingen

maandag 04 februari 19.00 uur en volgende dagen

Reminder kijkdagen

Met deze korte nieuwsbrief willen wij u herinneren aan de komende kijkdagen. Komende donderdag is het zover, dan beginnen de kijkdagen. 4 Dagen om een bezoek te brengen aan ons monumentale pand met 3 verdiepingen met ruim 2600 kavels. Onze website wordt al druk bezocht en er zijn al veel biedingen binnen gekomen.
Nederland is in de ban van de winter en dat levert mooie beelden op. Jan Holtrop (1917-1995) was ook groot liefhebber van de winter en dat is terug te zien op een schilderij van hem dat in de komende veiling is opgenomen, kavel 193.

....heel veel leuke kavels...

Het aantal kavels van Design en Retro is deze veiling ook weer aanzienlijk; lampen, meubelen, schilderijen, grafiek en accessoires die de sfeer van de jaren 60 en 70 zo mooi weergeven. Wat zijn er toch goede kunstenaars geweest die in die tijd mooie dingen ontworpen en gemaakt hebben. Geen wonder dat de huidige mode hier weer op inspeelt.

Veilingen op komst....

Wij zijn nu druk bezig met maar liefst 4 veilingen. Allereest natuurlijk de veiling van 4 t/m 7 februari. Alle kavels zijn op de site te bekijken, maar u kunt ook het magazine op uw gemak doorbladeren door HIER te klikken. Op zaterdag 23 februari gaan we weer de jaarlijke rondhoutveiling leiden. Een prachtig aanbod van mooi Nederlands hout dat te zien is op de startbaan bij Deelen. Unieke veiling om eens naar te kijken. Nieuwsgierig? Klik dan HIER om een bezoek te brengen aan de site van Bosgroepen. Op maandag 4 maart sluit de veiling van de collectie van Elly Kuipers. Ruim 300 kavels kunst uit haar eigen atelier. Deze veiling zullen we aanvullen met een prachtige collectie modelautootjes van bekende merken.

Voor de veiling van 8 t/m 11 april heeft zich al een mooie aantal inboedels aangemeld. Uit 1 van deze boedels komt het hierboven afgebeelde werk van Walter Amalric (1870-1959). Een glaskunstenaar uit Nancy, Frankrijk. Taxatie 800-1.200 euro.

Tot zover even een klein bericht vanaf de Amsterdamseweg. Veel kijkplezier op de site en wij kijken ernaar uit u volgende week weer te begroeten.

Hartelijke groet en goed weekend gewenst

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem
www.veilinghuisarnhem.nl

Wij hopen u volgende week te ontmoeten op de kijkdagen