Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

22 december 2023

Laatste nieuwsbrief 2023

Met deze laatste en korte nieuwsbrief van dit jaar willen wij u laten weten dat wij bijna klaar zijn met onze werkzaamheden van 2023. We kunnen terugkijken op een heel mooi jaar met enorm veel kavels en mooie resultaten. Er staat inmiddels veel op onze site dat opgenomen gaat worden in de veiling van 5 februari en volgende dagen. Komende week zijn wij beperkt aanwezig, mocht u toch wat willen inbrengen of afhalen, vergeet dan niet om telefonisch een afspraak te maken.

Dear customers,
This short newsletter is to inform you about our upcoming "February auction" with almost 3000 lot numbers. This auction will be held from 5 - 10 February 2024. Please check our catalogue by clicking HERE to have a preview.  We wish you a mary, mary Christmas and a happy new year and hope to meet you again in one of our upcomming auctions in 2024.

Kijkdagen

vrijdag 02 februari 10.00-16.00 uur
zaterdag 03 februari 10.00-16.00 uur
zondag 04 februari 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 05 februari 19.00 uur en volgende dagen

White Christmas

Waar je ook komt, overal hoor je het meest bekende lied "White Christmas" Het is in 1940 geschreven door Irving Berlin. Bing Crosby zong het voor het eerst in het openbaar tijdens zijn NBC-radioprogramma op kerstdag 1941. Een jaar later heeft Jacob Nieweg een schilderij gemaakt waarvan u hierboven een detail ziet. Als u nu niet in kerstsferen komt, dan weet ik het niet meer. Naast dit werk is er veel moois binnengekomen voor de volgende veiling en het aanbod is ook dit keer heel divers. Het aanbod klokken is zo groot dat we waarschijnlijk een extra zitting in moeten lassen. Tevens treft u op de website al mooie schilderijen aan, antieke meubelen, een aantal baren zilver, veel design en industrieel. We zullen zo snel mogelijk nog meer foto's toevoegen, dus bezoek de site met regelmaat.

Voorgaande jaren heb ik u via ons YouTube kanaal mooie dagen toegewenst, dit jaar doe ik dat via deze nieuwsbrief vanuit onze eigen huiskamer bij de kerstboom.
Ik wil u danken voor alle contacten in het afgelopen jaar als koper, inbrenger of puur als geïntresseerde tijdens de kijkdagen. Dank ook voor de vele lieve woorden, complimenten, vertrouwen en alle lekkere traktaties.

Wij wensen u hele mooie, gezellige, warme en inspirerende kerstdagen waarin ik hoop dat het stralende licht van de ster van Bethlehem u de weg mag bijschijnen in deze kerst en in het nieuwe jaar 2024.

Hartelijke groet uit Arnhem, ook namens Liesbeth, Henriëtte, Sarah, Bob, Tim, Peter, Harm, Marcel, Martin, Bento, Leonard, Steven en Jan.

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem.