Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

22 december 2020

Beste mensen,

Het jaar 2020 is bijna voorbij en enkele dagen scheiden ons nog van een nieuw jaar. 2020 is een heel bijzonder jaar geweest voor iedereen en in vele opzichten. Wij mochten vieren dat ons Veilingbedrijf 75 jaar bestond en daar zijn we heel trots op. 2020 is ook een jaar geweest van veel beperkingen. Terugblikkend op  de kijk- en veilingdagen van het afgelopen jaar, zien we dat die contactmomenten zeer beperkt of onmogelijk zijn geweest. In de 75-jarige geschiedenis van Derksen Veilingbedrijf hebben we dan ook voor het eerst een veiling georganiseerd zonder publiek in de zaal. Daar waar beperkingen zijn, zijn ook altijd weer mogelijkheden. We hebben de techniek meer ingezet, hebben nog meer foto's op de site geplaatst, hebben de omschrijvingen nog ruimer gemaakt en hebben veel aankopen mogen verzenden naar vele klanten over de hele wereld.  Uitsluitend op afspraak heeft u een bezoek kunnen brengen aan de kijkdagen en ging het ophalen van uw aankopen ook op afspraak. Dat laatste heeft zowel voor u als koper als voor ons als team heel fijn uitgewerkt. Ik weet dat velen van u de beperkingen ervaren hebben als een enorm isolement. Een mens wil nou eenmaal contact hebben maar dat was, en is tot nu toe, nog niet voldoende mogelijk. Er was veel eenzaamheid. Ik denk dat er door de beperkingen toch meer naar elkaar werd omgekeken, zeker naar de ouderen onder ons. Een belletje, kaartje, app-je, we hielden in ieder geval contact. Het virus is nog lang niet overwonnen maar we zijn op de goede weg mits we ons maar aan de maatregelen houden.

Tussen 25 december en 4 januari houden wij onze deuren gesloten. Toch staat kerst al voor uw en onze deur. Kerst 2020 zal anders zijn dan de jaren voorheen. Toch zal de boodschap van kerst hetzelfde zijn. Mensen die mij kennen weten dat kerst voor mij méér is dan alleen maar een boom met lichtjes, cadeautjes en een rijk gedekte tafel om met vrienden of familie samen te zijn. Ik hoop dan ook dat de echte boodschap van kerst u veel wamte zal geven in deze bijzondere tijd.

Kijkdagen

donderdag 04 februari 10.00-16.00 uur
vrijdag 05 februari 10.00-16.00 uur
zaterdag 06 februari 10.00-16.00 uur
zondag 07 februari 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 08 februari 19.00 uur en volgende dagen

Veilingen 2021

In de afgelopen weken is er door het hele team hard gewerkt om de goederen die binnengekomen zijn voor de veiling van 8 t/m 14 februari te voorzien van een goede omschrijving, mooie foto en deze op de site te plaatsen. Ruim 1500 werken kunt u al bekijken op de site en daar ook alvast uw lijstje met favorieten samenstellen. De veiling van februari zal ca. 2500 kavels bevatten en inbreng is mogelijk tot ca. 15 januari. U kunt ons foto's van de objecten die u wilt aanbieden mailen of appen. Direct mailen kan HIER en appen kan naar nummer 0681270430. U ontvangt van ons dan een kostenloze taxatie en advies of u de objecten kunt inbrengen. Op onze site kunt u het jaarschema voor 2021 bekijken, klik op AGENDA of haal een keer de jaarsticker bij ons op om in uw nieuwe agenda te plakken. Let wel op, alle tijden en afspraken zijn onder voorbehoud. Mocht de regering nieuwe maatregelen treffen waarbij wij geen publiek mogen ontvangen, dan vervallen diverse contactmomenten.

Of we een witte kerst zullen krijgen, ik denk van niet. Wilt u zich toch in winterse sferen wanen, bezoek dan de komende dagen onze site en ga even op zoek naar dit prachtige werk van de Franse kunstenaar Fleury Chenu (1833-1875).

Ik wens u namens het hele team, hele goede, gezellige en gezonde kerstdagen toe, wens u nu al al het goede voor het nieuwe jaar, dank u voor alle contacten en het vertrouwen dat u ons in het afgelopen jaar gegeven heeft en hoop u weer te ontmoeten op één van de kijk- of veilingdagen.

Hartelijke groet namens het hele team,

Liesbeth en Albert Keddeman, Harm, Bob, Peter, Tim, Marcel, Henk, Henriëtte en Sarah