Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

21 februari 2019

Kijkdagen

vrijdag 01 maart 11.00-17.00 uur
zaterdag 02 maart 11.00-17.00 uur
zondag 03 maart 11.00-17.00 uur
Veilingen

maandag 04 maart Start sluiting 20.00 uur

Collectie Elly Kuipers

De muren van de veilingzaal zijn compleet behangen met ca. 500 werken die afkomstig zijn uit het atelier van Elly Kuipers (1938-2016). Een enorme collectie van deze uit Nijmegen afkomstige kunstenares. Olieverfschilderijen op doek, aquarellen, studietekeningen, grafiek met oa Bijbelse voorstellingen en enkele portretten. Alle werken zijn inmiddels te bezichtigen op onze site en zijn voorzien van een kavelnummer. U kunt al biedingen uitbrengen op deze Timed Online Veiling door in te loggen of een registratie aan te maken. Zodra u een bod heeft uitgebracht, zullen we u een bericht sturen wanneer u overboden bent. Tijdens de kijkdagen zal een mooi magazine klaarliggen dat ook dienst zal doen als een naslagwerk met informatie over het leven en de werken van deze kunstenares. Deze bijzondere veiling mag u zeker niet missen.

Modeltreinen

In oktober 2018 hebben wij een grote collectie modeltreinen in de veiling gehad. Uit deze nalatenschap kwam nog een aantal kavels die we u niet willen onthouden. Locomotieven, wagonnetjes en huisjes te zien zijn van diverse merken waaronde Roco, Trix en Marklin. 

Verzameling op wielen

In deze Timed Online Veiling hebben we een grote verzameling modelautootjes opgenomen van diverse merken waaronder Schuco, Minischamps, Vitesse en Herpa. U treft Oldtimers, vrachtwagens, raceauto's en andere voertuigen aan. We hebben 8 vitrines vol met deze bijzondere verzameling en op de tafels hebben we nog diverse dozen uitgestald. Hier worden kleine jongens groot en grote jongens weer klein van. Ook deze verzameling wordt tegen elk aannemelijk bod verkocht. Dat wordt genieten en bieden dus de komende dagen.

Tot zover deze kleine nieuwsbrief, veel kijkplezier op onze website en wij hopen u uiteraard te ontmoeten op één van de drie kijkdagen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem

Deze veiling mag u niet missen....