Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

20 januari 2023

Winterveiling

De veiling van 6 t/m 11 februari staat online en omvat ruim 2900 kavels en de biedingen komen al binnen. Ook dit keer zullen we 7 van de 9 zittingen Live streamen vanuit de zaal, nog steeds zonder publiek. De veiling van Goud en Zilver en van Brocante zullen we via het bekende Timed Online systeem laten verlopen. Let goed op de kijkdagen, dit zijn er 3 in plaats van 4..! Hierboven ziet u een detail van een reclamebord, dat is het gezicht van deze winterveiling. Een prachtige collectie reclameborden waarvoor veel belangstelling zal zijn vanuit binnen- en buitenland.

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "February auction" with 2900 lot numbers. This auction will be held from 6 February till 11 February. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items.

Kijkdagen

vrijdag 03 februari 10.00-16.00 uur
zaterdag 04 februari 10.00-16.00 uur
zondag 05 februari 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 06 februari 19.00 uur en volgende dagen

Mooie ogen hè... Dit zijn de ogen van George van Denemarken (1653-1708). Een prachtig schilderij toegeschreven aan Sir Geodfrey Kneller (1646-1723). Over dit werk zal ik in de catalogus meer vertellen. Met dit schilderij zullen wij de zitting van kunst beginnen en wel op dinsdag 7 februari 19.00 uur. Deze zitting omvat 330 kavels met veel schilderijen, aquarellen en grafiek van bekende en minder bekende meesters.

Vitrinegoederen

Op woensdagavond 8 februari zullen wij de vitrinegoederen gaan veilen. Deze zitting begint om 19.00 uur en omvat Europees porselein, aardewerk, brons, horloges, wapens en nog veel meer mooie items, totaal 260 kavels.

Collectie speelgoed

Op de site treft u in de categorie "speelgoed en poppen" een enorm aanbod aan. Naast oud blikken speelgoed zijn onze vitrinekasten ruim gevuld met treinen, poppen, bouwdozen, autootjes en nog veel meer. Van antiek speelgoed tot recente verzamelaars items. Deze zitting zullen we Live streamen op donderdagavond 9 februari, aanvang ca. 21.00 uur, direct na de veiling van het aziatisch porselein.

Bijzondere verzameling

Wie ons volgt op Facebook heeft al gezien dat we een enorme collectie beeldjes van konijnen in deze veiling hebben. Bij een taxatie trof ik in een woning een enorme verzameling beeldjes van konijnen aan, ik denk wel zo'n 20.000 stuks. Dat is teveel om te veilen. Wij hebben een selectie van een kleine 3000 stuks gemaakt die we in de komende veiling opgenomen hebben, variërend van 5 cm tot bijna 2 meter. Deze collectie moet u zeker bekijken tijdens de komende kijkdagen.

Op vrijdagavond 10 februari zullen we de zitting van het design organiseren. Naast de mooie collectie van geëmailleerde reclameborden, reclameklokken en diverse automaten, is er een ruim aanbod van verlichting en meubels uit de jaren 1960/1970 waaronder van bekende ontwerpers. De eerste verdieping staat vol met leuke herkenbare goederen die u misschien aan uw jeugd zullen doen denken.

We zullen binnenkort ook weer een filmpje opnemen zodat u een impressie krijgt van deze bijzondere veiling.

Tot zover deze nieuwsbrief, veel kijkplezier op onze site en we hopen u zeker te ontmoeten op één van de drie kijkdagen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem