Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

18 juni 2021

Beste mensen,
De zalen van ons veilingbedrijf puilen uit van mooie spullen. Het wordt hoog tijd om weer te gaan veilen. Met bijna 3000 kavels gaan wij met veel enthousiasme aan de slag om de kijkdagen voor te bereiden zodat we u kunnen ontvangen. Omdat dat nog even duurt sturen wij u hierbij alvast onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van onze werkzaamheden. Alles staat nu op de site, het kijken en bieden kan beginnen.

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcomming "Summer auction" with 3000 lot numbers. This auction will be held from 5 / 11 July. Please check our own website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a timed online system which contains gold and silver and small items. Again we made a video where I am showing a few lots that we’re going to sell in our upcoming auction. In the video I’m talking in Dutch but the images are giving a good impression of the beautiful pieces we do offer. If you want to watch this video, click HERE. We will also sell a lot of items from a famous castle in the south of The Netherlands. For an impression, just click HERE.

Kijkdagen

donderdag 01 juli 10.00-16.00 uur
vrijdag 02 juli 10.00-16.00 uur
zaterdag 03 juli 10.00-16.00 uur
zondag 04 juli 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 05 juli 19.00 uur en volgende dagen

Diverse zittingen

De zomerveiling zal bestaan uit 7 “zaalveiling” zonder publiek maar wel met Live Streaming en 2 “Online” zittingen voor het goud en zilver en de afdeling Brocante. Ook zullen wij de veiling live streamen via LiveAuctioneers, The Saleroom en Lot-Tissimo voor onze buitenlandse kopers.

Inventaris Frymerson

In de komende veiling zullen wij de inventaris van Kasteel Frymerson gaan veilen. Ca. 400 kavels zijn afkomstig uit dit prachtige kasteel en u zult versteld staan over de schoonheid van het landgoed en de inventaris. Kasteel Frymerson ligt in Sint Odiliënberg en wij zijn afgereisd naar het zuiden om een documentaire te maken over dit kasteel. Als u HIER klikt, dan zult u versteld staan over de geschiedenis van dit prachtige dorp, het kasteel en haar bewoners.

Even bakkie doen....

Onze buren van De Hoedt en de Rand hebben hun deuren weer geopend voor de lekkerste koffie, vers gezet van Italiaanse bonen van Manetti met daarbij een eigen gebakken koekje. Ook voor een lichte lunch of leuke woonaccessoires heten zij u welkom. Wij adviseren u om voor aanvang of na afloop van uw bezoek aan de kijkdag hier even naar binnen te gaan. Geniet van de espresso en de heerlijke koekjes van Chantal.

Voorzichtig met oversteken

Als u toch de tijd neemt voor de inwendige mens, steek dan nog even de Amsterdamseweg over voor een bezoek aan Wijnkoperij Henri Bloem. Voor de zwoele zomeravond hebben zij vast een goede tip voor een heerlijke fles rosé of witte wijn. Houdt u meer van een rode wijn met een rijk boeket aan fruit en zoete tonen door het rijpen op eiken fusten, vraag dan naar de “wijn van de veilingmeester”. U zult versteld staan.

Samengevat....

Tot zover dit korte reclameblok voor onze goede buren en onszelf. Nu tijd om op uw gemak de digitale catalogus te bekijken, een lijstje met favorieten samen te stellen en eventueel uw biedingen te plaatsen. Wilt u na het lezen van deze nieuwsbrief direct naar de catalogus gaan, klik dan HIER.
U kunt ons uiteraard ook mailen voor een conditierapport en/of extra foto’s mocht u nog niet naar de kijkdagen willen of kunnen komen. Een mail kunt u heel eenvoudig sturen door HIER te klikken om uw verzoeken kenbaar te maken.
Samengevat, een bijzondere veiling van antiek en design, van 16e eeuw tot hedendaags. Deze veiling mag u niet missen. Hierboven ziet u een detail van een werk dat mij erg aanspreekt, een werk van Bram Bogart dat geveild zal worden tijdens onze Designveiling van vrijdagavond 9 juli. Deze veiling wil ik zeker bij u onder de aandacht brengen.
 
Hartelijke groet uit Arnhem en veel kijkplezier gewenst,
 
Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem