Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

18 januari 2019

Kijkdagen

donderdag 31 januari 11.00-17.00
vrijdag 01 februari 11.00-17.00
zaterdag 02 februari 11.00-17.00
zondag 03 februari 11.00-17.00
Veilingen

maandag 04 februari 19.00 uur en volgende dagen

Veiling 4 t/m 7 februari 2019

....het is vroeg in de morgen, Amsterdam is nog in rust. Het is winter, koud, de grachten zijn dichtgevroren en de schoorstenen spugen witte wolkjes damp uit. Zo moet Jan Korthals Amsterdam gezien hebben voordat hij dit schilderij gemaakt heeft. Nieuwsgierig geworden? Bekijk op onze site dan kavel 258. Dit werk is één van de ruim 2600 kavels van onze februari veiling en daarmee hebben wij weer een record gebroken. Alle kavels zijn voorzien van een nummer en dat is terug te vinden op de site. Daar zijn de kijkdagen al begonnen. Wilt u de werken in het echt zien, kom dan naar onze kijkdagen die hierboven vermeld staan. Komende week kunt u ook op onze site het Magazine aantreffen en de column voor deze maand. Wilt u op de hoogte blijven van onze dagelijkse werkzaamheden, volg ons dan via Facebook of Instagram.

Veiling Goud en Zilver

Ook deze veiling is er weer een mooi aanbod van goud en zilver waaronder nieuwe sieraden en occasions, bezet met edelstenen en briljantgeslepen diamanten. Ook het aanbod van zilver is weer mooi. De vitrines zijn rijkelijk gevuld met o.a. een aantal mooie broodmanden, dienbladen, koektrommels en een zeer fraai zilver altaarstel. Deze veiling van goud en zilver wordt via het Timed Online systeem gehouden. De sluiting van deze zitting is vanaf woensdag 6 februari 20.00 uur. Biedingen kunt u nu al plaatsen.

Veiling 4 maart 2019

Achter de schermen is er al hard gewerkt om de veiling van 4 maart aanstaande voor te bereiden. Dit is een speciale veiling van de werken die afkomstig zijn uit het atelier van de Nijmeegse kunstenares Elly Kuipers (1938-2016). Wij hebben de opdracht gekregen om al haar schilderijen, tekeningen, ontwerpen en linoleumsnedes te veilen, totaal ruim 300 kavels. Voor deze veiling hebben wij 3 kijkdagen: 1, 2 en 3 maart van 11.00 tot 17.00 uur en de veiling van deze collectie zal via een Timed Online systeem verlopen. Alle werken zullen medio februari zichtbaar zijn op onze website en zullen tegen elk aannemelijk bod verkocht worden.

Veiling 8 t/m 11 april 2019

Hierboven ziet u een klein detail van een prachtig porseleinen beeldengroep van Napoleon die even thuis komt en zijn dochtertje begroet. Het beeld is gemaakt bij Scheibe Alsbach, ca. 1920 en is gemaakt in de Meissen stijl. Dit beeld maakt onderdeel uit van een prachtige collectie porselein w.o. Herend, Wedgwood, Capodimonte en vele andere merken. Voor de veiling van april kunt u nog goederen inleveren, het liefst even op afspraak. Mocht u een bezoek aan huis willen inplannen, neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veiling donderdag 7 februari

Op donderdag 7 februari zullen wij om 19.00 uur weer beginnen met de veiling van de vitrinegoederen. Deze veiling, die ook via Live streaming gevolgd kan worden omvat o.a. een collectie van 13 kavels Rozenburg Den Haag porselein en aardewerk. Het inktpotje, compleet met binnenpotje, is zeker mijn favoriet van deze veiling. Dit kavel moet u zeker maar eens goed bekijken tijdens de kijkdagen. Naast het Rozenburg is er ook weer een mooi aanbod van glas, kristal, brons, Ikonen en Aziatisch porselein. Kortom een veiling die u niet mag missen.

Ik wens u veel kijkplezier op de website en succes met het plaatsen van uw favorieten en/of biedingen.

Hartelijke groet en goed weekend,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem

Veel kijkplezier op onze website