Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

15 november 2022

Reminder veiling 21 november

Met deze reminder willen wij u herinneren aan de komende veiling. De november-veiling omvat 2300 kavels en om u een indruk te geven van het aanbod hebben wij ook dit keer een leuke digitale impressie gemaakt. Bekijk HIER het filmpje voor een kijkje in de veilingzalen en verbaas u over hetgeen u op de kijkdagen kunt verwachten. Let op, voor bezoek aan de kijkdagen hoeft u GEEN afspraak meer te maken. De veilingen die Live vanuit de zaal gestreamd zullen worden, zijn nog steeds niet toegankelijk voor het publiek.

Alle goederen staan uiteraard op onze website en het bieden is al begonnen. Nieuwsgierig naar het aanbod? Klik dan HIER om direct naar de catalogus te gaan.

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "November auction" with 2300 lot numbers. This auction will be held from 21 November till 26 November. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 7 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items. If you want to get a little impression, watch our YouTube movie by clicking HERE.

Kijkdagen

donderdag 17 november 10.00-16.00 uur
vrijdag 18 november 10.00-16.00 uur
zaterdag 19 november 10.00-16.00 uur
zondag 20 november 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 21 november 19.00 uur en volgende dagen

Verzameling konijnen

In de 40 jaar dat ik in dit vak werkzaam ben, heb ik nog nooit zo'n bijzondere verzameling gezien. Het gaat hier om een particuliere verzameling van zo'n 15.000 tot 20.000 beeldjes van konijnen, van 5 millimeter tot 2 meter groot. De collectie komt uit een nalatenschap waarbij in het testament de opdracht aan Derksen Veilingbedrijf gegund werd. Dit wordt vast een hele bijzondere uitdaging...

Volgende veiling alvast noteren

Naast alle werkzaamheden voor de najaarsveiling zijn wij ook al druk met de voorbereidingen voor de veiling van 6 februari 2023. Hierboven ziet u een klein detail van een collectie verlichte reclameklokken afkomstig uit een verzameling met geëmailleerde reclameborden, jaren 60 meubels en automaten voor kauwgom, sigaretten en andere zaken zoals die in de jaren 60/70 buiten hingen toen de winkels gewoon om 6 uur gingen sluiten en u toch nog iets vergeten was.

Als u zelf ook goederen wilt inbrengen voor deze eerste veiling van 2023, neem dan gerust contact met ons op. Vanaf 5 december kunt u daavoor weer een afspraak maken.

Veel plezier bij het bekijken van ons filmpje, succes met het plaatsen van uw biedingen en hopelijk tot op één van de kijkdagen.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem