Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

13 december 2019

Met deze korte nieuwsbrief uit Arnhem willen wij u op de hoogte brengen van de huidige stand van zaken van onze werkzaamheden en u vertellen wat de plannen zijn op korter en langer termijn. De veiling van november was zeer succesvol, 95% van de kavels is verkocht en dat is weer een record. Inmiddels komen er weer veel spullen binnen voor de veiling van 10 t/m 13 februari waarbij het portret van de man hierboven het gezicht zal zijn van onze voorjaarsveiling. In 2020 gaan er een aantal zaken veranderen. Wij zullen meer gebruik gaan maken van Live Streaming tijdens de zaalveilingen. Dat houdt in dat we tijdens de maandag- en dinsdagavondzitting de goederen niet meer in de zaal zullen tonen, maar wel via de schermen in de zaal. Ook zal er waarschijnlijk een extra zitting bijkomen en wel op de woensdagavond. Hoe het precies eruit zal gaan zien zullen wij u in januari laten weten. De komende tijd kunt u benutten door de website met regelmaat te bezoeken om het enorme aanbod te bekijken.

Kijkdagen

donderdag 06 februari 11.00-17.00
vrijdag 07 februari 11.00-17.00
zaterdag 08 februari 11.00-17.00
zondag 09 februari 11.00-17.00
Veilingen

maandag 10 februari 19.00 uur en volgende dagen

De veiling van februari zal in het teken staan van de tijd. Uit een aantal inboedels zijn zeer veel klokken binnengekomen waaronder een mooie collectie antieke klokken, staande horloges, comtoiseklokken, staart- en stoelklokken, pendules en vele andere mooie klokken. Ik denk dat wij u in februari ruim 200 klokken kunnen aanbieden. Houd dus met regelmaat onze website in de gaten om het aanbod te bekijken.

Ook in de komende veiling zijn de vitrines weer rijk gevuld met Lladro beelden. Deze komen nog steeds uit dezelfde particuliere verzameling en er liggen nog meer objecten in de opslag voor de veiling van april. We hebben weer een leuke selectie voor u kunnen samenstellen: klein, groot, dieren, kinderen, bloemen, kortom weer een ruime keuze uit dit bijzondere Spaanse porselein. Op onze site kunt u heel makkelijk deze collectie terugvinden onder de rubriek "Lladro".

Op 18 december zullen we een speciale veiling houden van bijna 100 mooie sieraden wo. ringen, colliers en oorbellen. Deze veiling zullen wij op een internationaal platform houden namelijk LiveAuctioneers. Deze veiling is een Live veiling die speciaal bedoeld is voor de Amerikaanse markt. Vanaf volgend jaar zullen wij onze veilingen ook Live streamen via dit platform, maar blijven uiteraard wel hier in Arnhem veilen. De veiling van 18 december start Live op 19 december 01.00 uur vanwege het tijdsverschil met Amerika. U kunt op onze eigen website wel een maximum bod uitbrengen, dit kan tot woensdag 18 december 16.00 uur. Als u mee wilt kijken hoe het Live gaat via LiveAuctioneers, klik dan HIER.

Het nieuwe jaar staat bij veel mensen in het teken van "goede voornemens". Eén daarvan misschien wel om ruimte te creëren in huis. Wij kunnen u daarbij helpen door tot medio januari inbreng in ontvangst te nemen. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30-17.00 uur, graag wel even een afspraak maken. Op vrijdag 20 december zijn wij in verband met ons jaarlijkse personeelsuitje vanaf 12.30 uur gesloten. Ook houden wij de deuren van ons monumentale pand gesloten van 27 december t/m 1 januari.

Dit is onze laatste nieuwsbrief van 2019 en wij willen u bij deze hele mooie, gezellige en inspirerende kerstdagen toewensen. Alvast al het goede voor het nieuwe jaar en wij hopen u in 2020 weer vele malen te mogen verwelkomen op onze Kunst-, Antiek-, Design-, en Brocanteveilingen die wij met veel plezier zullen organsieren.

Hartelijke groet uit Arnhem,

Liesbeth, Albert, Henriëtte, Harm, Peter, Bob, Marcel, Tim, Henk, Steven en Gerrit