Kunst | Antiek | Inboedelveilingen | Taxaties
Bezoek onze website

Nieuwsbrief

11 april 2024

Herinnering veiling april

Reminder veiling april 2024

Met deze reminder brengen wij de aprilveiling nogmaals onder uw aandacht, een veiling met 3400 kavels waaronder veel antiek, kunst, design en een grote collectie horloges. Op de 3 kijkdagen kunt u in alle rust de kavels komen bekijken. In totaal 10 zittingen waarvan wij er 8 vanuit de zaal zullen streamen en 2 die via het Timed Online systeem af zullen lopen. Als u de catalogus wilt bekijken, klik dan HIER

Dear customers,
This newsletter is to inform you about our upcoming "April auction" with 3400 lot numbers. This auction will be held from 15 till 20 April. Please check our website by clicking HERE to see all the items and all the sessions. 8 auctions with Live Streaming, 2 auctions with a Timed Online system which contains gold and silver and small items.

Kijkdagen

vrijdag 12 april 10.00-16.00 uur
zaterdag 13 april 10.00-16.00 uur
zondag 14 april 10.00-16.00 uur
Veilingen

maandag 15 april 19.00 uur en volgende dagen

Veiling 16 april 12.00 uur

Voor Nederland is het een unieke veiling, uit één nalatenschap ruim 400 horloges, wekkers en andere klokjes. Voor deze veiling hebben we een aparte zitting in de planning staan en hebben er ook een apart magazine voor laten drukken die u HIER kunt bekijken.. Alle horloges zijn tijdens de kijkdagen te bezichtigen maar het openen van de kasten is niet toegestaan. Wij hebben alle horloges opengemaakt, alle informatie die beschikbaar is in de omschrijving opgenomen en de horloges weer gesloten. Deze zitting zal plaatvinden op dinsdagmiddag 16 april, aanvang 12.00 uur en zal Live gestreamd worden vanuit de zaal. Er zal geen toegang zijn tot de veilingzaal, onze deuren zullen tijdens de veiling gesloten blijven.

Volgende veiling

Wij willen u ook alvast attenderen op de volgende veiling, de veiling van 24 juni en volgende dagen. Hierboven ziet u een lektuurbak die geveild zal worden op de Designveiling van vrijdag 28 juni aanvang 19.00 uur en er is uiteraard nog veel meer.

Succes met het plaatsen van uw biedingen en het samenstellen van de lijst met uw favorieten, dat maakt uw bezoek aan de kijkdagen nog gemakkelijker.

Hartelijke groet,

Albert Keddeman
Derksen Veilingbedrijf
Arnhem