Derksen veilingbedrijf
Twitter Facebook Blogspot Blogspot Nieuwe catalogusKopen op de veiling

Het kopen op een veiling is voor menigeen een spannende ervaring met vaak verrassende opbrengsten. De veiling geschiedt per opbod dat wil zeggen dat de goederen, door de slag van de hamer, aan de hoogste bieder worden verkocht.

Op een veiling doen de antiquair en de handelaar hun inkopen; probeert de verzamelaar zijn collectie uit te breiden; de particulier gaat met een verrassende aankoop naar huis. Naast het schriftelijk bieden is het tevens mogelijk om op bijzondere objecten telefonisch mee te bieden. Voor het kopen gelden de door de Federatie TMV opgestelde algemene voorwaarden en worden aangevuld met de aanvullende algemene voorwaarden opgesteld door Derksen Veilingbedrijf.

Transport

Indien het voor u niet mogelijk is om de door u aangekochte goederen te vervoeren dan kunnen wij u daar bij behulpzaam zijn.

Onze eigen vervoersdienst bezorgt de goederen op een vakkundige manier bij u thuis. Ook kunnen zij voor eventuele montage zorg dragen. Een kabinet, staand horloge of een bankstel, wij zijn erop ingesteld om alles te kunnen vervoeren.

Export

Indien u wilt exporteren dan is dat voor Derksen geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring met verpakkingen naar overzeese bestemmingen kunnen wij zorg dragen voor het bestellen van containers, opmaken van documenten en het zorgvuldig verpakken van schilderijen, serviezen, etc. voor verscheping naar o.a. Canada, Amerika en Israël.